مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

#
  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ

مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ
  • صفحه خانگی
  • >
  • مهارت افزایی
  • >
  • سرگذشت کمپانی اپل؛ هر آنچه گذشت

سرگذشت کمپانی اپل؛ هر آنچه گذشت

  • +TEDدانش استارتاپیمهارت افزایی
  • خبرگذاری تدینار
  • ۳۹۹ بازدید
  • بدون دیدگاه
کمپانی اپل

کمپانی اپل ، اولین شرکت در تاریخ است که ارزش آن توانسته به 1 تریلیون دلار برسد. داستان این کمپانی موفق با وجود دو مرد  به نام‌های استیو جابز و استیو وزنیاک آغاز شد. جابز به عنوان کارشناس بازاریابی شناخته می شود، در حالی که وزنیاک تخصص خود را در زمینه فناوری به این ترکیب اضافه کرد.  در این مقاله به سرگذشت کمپانی اپل و سفر چهل ساله آنها خواهیم پرداخت.

سرگذشت کمپانی اپل:

در اوایل دهه 1970، زمانی که استیو جابز هنوز در دبیرستان بود و استیو وزنیاک در دانشگاه UCLA برکلی تحصیل می‌کردند، یک دوست مشترک به نام بیل فرناندز این زوج را معرفی کرد. فرناندز فکر می‌کرد که آنها دوستی سریع خواهند داشت زیرا هر دو به وسایل الکترونیکی و جوک‌های عملی علاقه داشتند.

زمانی که جابز در آتاری کار می کرد، از دوستش وزنیاک کمک گرفت تا در پروژه ای به نام Game Breakout روی برد مدار کار کند. آنها دوباره در سال 1975 به عنوان اعضای باشگاه کامپیوتر Homebrew با هم ملاقات کردند.

آغاز سرگذشت اپل:

بلافاصله پس از آن جلسه، وزنیاک کار بر روی ایجاد رایانه شخصی خانگی را آغاز کرد. هنگامی که او کار خود را به کارفرمایش هیولت پاکارد ارائه کرد، ایده های او به سرعت رد شد، اما جابز ارزش محصول را دید. وزنیاک، جابز و یکی از همکاران جابز از آتاری، رونالد وین، با هم Apple Computers را تشکیل دادند. برخی ممکن است حدس بزنند که نام اپل با توجه به یک دانه سیب انتخاب شده است. وقتی یک دانه سیب به اندازه کافی آبیاری، مراقبت و بارورسازی شود، به چیزی بزرگ و قوی تبدیل می شود. استیو جابز دلیل خیلی واضح تری داشت. وقتی با این سوال پرسیده شد، پاسخ او این بود که سیب را دوست دارد، و قبل از آتاری – کارفرمای سابقش – دفترچه تلفن می آید.

این سه نفر شروع به کار بر روی تولید برای Apple I کردند. مفهوم کامپیوترها شروع به کار کرد و به زودی Apple II در دست ساخت قرار گرفت. در سال 1979، اپل با اولین صفحه گسترده و برنامه ماشین حساب، VisiCalc وارد بازار شد. VisiCalc به سرعت به یکی از اجزای ضروری تجارت تبدیل شد.

در سال 1980، جابز اصرار داشت که فن ها و دریچه های طراحی اپل III را برای کاهش نویز حذف کند. نقص طراحی باعث شد واحدها بیش از حد گرم شوند و باعث ایجاد مشکلاتی در مادربرد شود. متأسفانه، این حادثه با راه اندازی اولین رایانه شخصی IBM همزمان شد. با توجه به اینکه اپل مجبور به فراخوانی مدل های Apple III شد، IBM توانست از این شرکت در فروش پیشی بگیرد.

مکینتاش و لیزا؛ اولین سری لپ‌تاپ‌های کمپانی اپل

در اوایل دهه 1980، اپل کار بر روی دو نوع کامپیوتر شخصی لیزا و مکینتاش را آغاز کرد. در حالی که لیزا از نظر فناوری پیشرفته تر بود، مصرف کنندگان از قیمت دلسرد شدند و فروش کاهش یافت. همتای آن، مکینتاش، با طراحی زیباتر و سرعت بیشتر، موفقیت بیشتری در دفاتر و مدارس خود پیدا کرد.

جابز اپل را ترک می‌کند

استیو جابز با دیدگاه جان اسکالی، مدیرعامل وقت شرکت، مخالف بود. فروش مکینتاش به خوبی آغاز شد، اما محصول به زودی با موفقیت رقیب خود، رایانه شخصی IBM، مبارزه کرد. جابز خیلی زود تصمیم گرفت از شرکت کناره گیری کند و سهام آن را فروخت.

بازگشت مشاغل به اپل

در اواخر دهه 1990، استیو جابز مشغول کار بر روی پروژه ای به نام NeXT بود. در سال 1996، اپل NeXT را به قیمت 400 میلیون دلار خریداری کرد. اپل شروع به پیاده سازی سیستم عامل NeXT در سخت افزار خود کرد. دیری نگذشت که جابز پس از برکناری گیل آملیو، مدیرعامل موقت، به عنوان مدیرعامل شرکت کرد.

یکی از اولین معاملات تضمین شده، عرضه مایکروسافت آفیس بر روی رایانه های مکینتاش بود. به زودی کار بر روی یک سری از محصولات اپل که امروزه به خوبی شناخته شده اند، مانند رایانه های رومیزی، iMac، لپ تاپ های اپل و iBook آغاز شد.

عصر تلفن همراه

در سال 2007، اولین آیفون عرضه شد و به دنبال آن مدل‌های جدیدی در سال‌های 2008 و 2009 عرضه شد. زمانی که آی‌پد به بازار معرفی شد، محصولات اپل با تقاضای زیادی روبرو بودند و خریداران در طول شب کمپ می‌کردند و مشتاق خرید بودند.

جابز استعفا داد

متاسفانه در سال 2011 استیو جابز به دلیل مشکلات سلامتی استعفا داد. جانشین او یک کارمند قدیمی اپل و مدیر ارشد تیم کوک بود. کوک در حفظ جایگاه برجسته اپل نقش بسزایی داشت


بیشتر بخوانید:

برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین در پلتفرم تدینار

سیستم مدیریت آموزش LMS چیست؟

  • کمپانی اپل

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[3,7,2],"post__not_in":[501592],"posts_per_page":4,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":false,"post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_4","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":"","box_layout":"none","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_4","post_status":"publish"}

نوزدهمین مسابقات ملی مهارت در گلپایگان برگزار خواهد شد

تامین مالی استارتاپ

نحوه تامین مالی استارتاپ کدامند؟!

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

توکن سازی چیست

توکن سازی چیست و چگونه استفاده می‌شود؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

{"number":"10","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":true,"meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio75","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۲

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۱

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

راه اندازی استارتاپ
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۱

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

پلتفرم آموزش آنلاین
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۰

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۹

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۸

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۵

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۴

پنج فناوری در آینده متاورس و اهمیت آن

استارتاپ Airbnb
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۳

استارتاپ Airbnb چیست

کسب و کار ها در متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۲

کسب و کار ها در متاورس چگونه قدم بردارند؟

درباره تدینار

تدینار یک پلتفرم سه گانه است. اول اینکه شما می توانید رویدادها ، جلسات و کلاس های آنلاین خود را با قیمت گذاری مشخص و حتی به صورت اختصاصی برای گروه خاص و یا بصورت رایگان با پایداری و امنیت بالا برگذار کنید. دوم اینکه شما می توانید یک سامانه یکپارچه مدیرت یادگیری یا همان LMS با امکاناتی بی نظیر داشته باشید. سوم اینکه همچنین یک سامانه خرید و فروش دوره های آنلاین غیرهمزمان و آفلاین با ویژگی های خاص با قابلیت اتصال به رویدادهای آنلاین همزمان و آزمون ها با عددگذاری های خاص و ویژه خواهید داشت.

دانش استارتاپی

{"number":"3","cats":"%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه اندازی استارتاپ

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

استارتاپ Airbnb

استارتاپ Airbnb چیست

+TED

{"number":"3","cats":"ted","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

متاورس

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

یادگیری نوین

{"number":"3","cats":"%db%8c%d8%a7%d8%af%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%86%d9%88%db%8c%d9%86","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
پلتفرم آموزش آنلاین

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

پلتفرم Zoom

پلتفرم Zoom ؛ بهترین راه معاشرت مجازی

© تمامی حقوق وب سایت متعلق به تدینار بوده و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد | طراحی و توسعه آرتانا
#