مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

#
  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ

مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ
  • صفحه خانگی
  • >
  • یادگیری نوین
  • >
  • لغات و اصطلاحات استارتاپی که باید بدانید

لغات و اصطلاحات استارتاپی که باید بدانید

  • دانش استارتاپییادگیری نوین
  • خبرگذاری تدینار
  • ۵۰۲ بازدید
  • 2 دیدگاه ها
لغات و اصطلاحات استارتاپی

اگر شما هم مبتدی و تازه کار در دنیای استارتاپی ها هستید حتما پیش آمده که بسیاری واژه و اصطلاح را به طور مداوم شنیده باشید و برایتان تا حدی نا مفهوم باشد. لغات و اصطلاحات استارتاپی متنوعی برای استارتاپ وجود دارد. دانستن لغات و اصطلاحات استارتاپی باعث می‌شود که با سایر افراد در این حوزه بهتر بتوانید ارتباط برقرار کنید و مقالات و منابع مرتبط با آن را مطالعه کنید. همچنین بتوانید برای استارتاپ خود سرمایه گذار پیدا کنید.

با افزایش استارتاپ‌ها در سراسر جهان بود که لغات و اصطلاحات استارتاپی جای خود را باز کردند. تا جاییکه اصطلاحاتی همچون unicorn و pivot به اصطلاحات کارآفرینی خارج از حوزه استارتپ نیز تبدیل شده‌اند. این مطلب یک واژه نامه استارتاپی جامع نیست اما تلاش دارد تا برخی اصطلاحات رایج در استارتاپ و واژگان و اصطلاحات استارتاپی را با شما مرور کند.


بیشتر بخوانید : ۱۰ استارتاپ برتر توسعه اپلیکیشن موبایل


واژگان و اصطلاحات استارتاپی و کاربردی حوزه استارتاپ:

استارت‌آپStartup

واژه‌ای که با سرعت زیاد روی زبان‌ها افتاده و به شرکت‌ها یا کسب‌وکارهایی اشاره می‌کند که محصول یا سرویسی را در پاسخ به نیاز یک بازار یا در موقعیت زمانی خاص، عرضه می‌کنند. به عنوان مثال در ایران اسنپ و دیجی‌کالا دو نمونه از استارت‌آپ‌های موفق محسوب می‌شوند.

آشنایی با این چند اصطلاح تخصصی، تضمینی برای درک و ارتباط کامل با فناوری و استارت‌آپ‌ها نیست؛ اما در مکالمات استارت‌آپی‌ها به‌کار می‌آیند و می‌توانند دروازه‌ای برای ورود به این صنعت باشند:

A Round Financing تامین مالی دور اول:

تامین مالی دور A، یکی از اصطلاحات استارتاپی هست  که به اولین دور و اصلی تامین مالی استارتاپ هست. این میتونه توسط سرمایه‌گذار خصوصی یا خطر پذیر انجام بشه. باید به این نکته هم توجه کنین که یک دور A توسط سرمایه‌گذارای خارجی معمولا بعد از زمانی اتفاق می‌افته که موسس‌ها پول‌های مرحله seed ( اولین حامی استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران مرحله seed هستن) رو برای اثبات مفهوم کسب و کارشون خرج کردن تا نشون بدن کسب و کار اون‌ها، قابل اعتماد بوده و سودمند خواهد بود.

Acqui-hired

هنگامی است که یک شرکت کوچک و شکست خورده صرفا به دلیل کارمندانش خریداری می‌شود. این واژگان استارتاپی به نوعی مانند به دست آوردن سرمایه فکری از یک کادر کاری آماده و بااستعداد است.

Angel investor یا سرمایه گذار فرشته

در واژگان و اصطلاحات استارتاپی، فردی را می‌گویند که پول خود را در مراحل اولیه و در ازای دریافت سهام کسب و کار، در آن سرمایه گذاری می‌کند. این فرشته می‌تواند یک کارآفرین با ارزش خالص بالا یا دوست یا یکی از اعضای خانواده باشد که مایل به سرمایه گذاری در یک ایده عالی است. سرمایه گذاران فرشته معمولا نسبت به سرمایه گذاران خطرپذیر پول کمتری به میان می‌گذارند؛ اما برخی از این فرشته‌ها نیز هستند که با تشکیل گروه‌هایی برای سرمایه گذاری، در فرصت‌های تجاری بزرگتر همراه می‌شوند.

Accelerator شتاب‌دهنده

توی یک شتاب‌دهنده، سرمایه‌گذاری مرحله seed در عوض سهام ارائه میشه. استارتاپ‌ها یا همون شرکت‌های نوپا، به کلاس‌های آموزشی پذیرفته میشن و به صورت گروهی شروع به کار میکنن. به صورت کلی بخوایم بگیم، به اون‌ها یک مهلت نهایی برای تکمیل آموزش‌ها داده میشه که معمولا از یک هفته تا ۶ ماه طول میکشه! بعد استارتاپ‌ها یک برنامه شتابدهی رو با یک روز دمو یا همون نسخه آزمایشی تموم میکنن. تو این برنامه اون‌ها کسب و کار خودشون رو به سرمایه گذاران ارائه میکنن.

Accredited Investor سرمایه‌گذار معتبر

سرمایه‌گذار معتبر، یکی از اصطلاحات استارتاپی هست  که در بیشتر کشورها برای یک شخص حقیقی یا حقوقی که تو حوزه سرمایه‌گذاری تخصص، تجربه و ریسک‌پذیری لازم رو داره و توانایی مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری رو داشته باشه، گفته میشه! سرمایه‌گذاران معتبر بهترین روش برای جذب سرمایه استارتاپ‌ها به حساب میان!

Acqui_hire تملیک_استخدام

تملیک یک شرکت توسط شرکت دیگه که فقط به قصد استخدام‌کردن کارکنان اون شرکت و نه بخاطر ارزش حقیقی خود کسب و کار انجام میشه.

Acquisition تملیک_ اکتساب

یکی از اصطلاحات استارتاپی هست و فرایندی که در اون یک شرکت، مقدار زیادی از سهام یک شرکت رو میخره و کنترل اون رو بدست می‌گیره!

Add_on Service خدمات افزوده

خدمات افزوده، خدمت‌های تامین‌شده توسط سرمایه‌گذاران خطرپذیره که ماهیت اصلی اون‌ها پولی نیس. مثل کمک به جمع و فراهم کردن یک تیم مدیریتی و یا کمک به شرکت برای آماده‌شدن برای یک IPO (عرضه اولیه سهام)

Adventure Capitalist سرمایه‌گذار خطرپذیر

یک سرمایه گذار خطرپذیر یا سرمایه‌گذار کارآفرینی، کارآفرینی هست که از لحاظ مالی به کارآفرین‌های دیگه کمک میکنه و اغلب نقش فعالی توی عملیات‌های شرکت ایفا میکنه. مثل تصاحب مکانی هیئت مدیره شرکت و غیره.

سرمایه‌گذاری جسورانه Venture Capital

سرمایه‌گذاری جسورانه (یا به عبارتی خطرپذیر) عبارت است از تأمین سرمایه لازم برای شرکت‌ها و استارت‌‌آپ‌ها و کارآفرینانی که مستعد جهش و رشد ارزش هستند؛ البته این کار ریسک فراوانی دارد. سرمایه‌گذاران به دنبال کسب‌وکارهای برجسته رفته و پتانسیل کاری آن‌ها را افزایش می‌دهند. آن‌ها این کار را در ازای دریافت سهام مالی انجام می‌دهند. برای بسیاری از استارت‌آپ‌ها دریافت سرمایه‌گذاری جسورانه در مراحل اولیه کار، برای ادامه حیات آن‌ها ضروری است.

سرمایه‌گذاری صبورانه Patient Capital

برخلاف راه‌حل کوتاه‌مدت سرمایه‌گذاری جسورانه، سرمایه‌گذاری صبورانه در مورد دریافت و برگشت سرمایه مسیر بلندمدت را پیش می‌گیرد. این نوع از سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های زایشی، که نسبت به کسب‌وکارهای سنتی چرخه رشد طولانی‌تری دارند، بسیار ضروری است.

 سرمایه بذریSeed Funding

سرمایه بذری نوعی حمایت مالی است که در همان ابتدای کار شرکت، روی ایده و برای رشد آن درنظر گرفته می‌شود. سرمایه‌گذاران بذری، از ارزشمندترین افراد حوزه کسب‌وکارهای نوپا هستند، تا جایی که به آن‌ها لقب «فرشته» داده‌اند.

 حالت چراغ‌خاموش Stealth Mode

زمانی از این اصطلاح استفاده می‌شود که شرکت تصمیم دارد برخی از اطلاعات و جزییات فعالیت‌ها، به دست رقبا نرسد. در استارت‌آپ‌ها استفاده از این روش طبیعی است. از زمان تاسیس که همه چیز وضعیتی مبهم دارد گرفته تا مراحل بعدی کار استارت‌آپ این روش در زمان‌های ضروری به‌کار می‌رود.

طرح کسب و کارBusiness Plan

نوشتن طرح کسب و کار برای استارت آپ ها به معنی رسم نقشه برای رسیدن به هدف است. برای رسیدن به هر هدفی داشتن یک نقشه که گام های ما برای رسیدن به هدف نهایی را مشخص می کنه بسیار ضروری است. Business Plan شامل تمام موارد مالی، سود و زیان ها، مجوزها، برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و جزئیات دیگر است و اجباری، چون راه انداختن یک استارت آپ نیاز به سرمایه دارد و اگر بدنبال یک سرمایه گذار خارجی باشید بدون داشتن بیزینس پلن موفق نخواهید شد.

Advisor مشاور

فردی که در حین توسعه و رشد دادن استارتاپ توسط کارآفرین‌ها، ارتباطات کسب و کاری، راهنمایی و مشاوره برای اون‌ها ارائه میده!

Advisory Board هیئت مشاوره

یک گروه از مشاورهای خارجی یا برون‌سازمانی برای یک گروه از سرمایه‌گذاران خصوصی یا شرکت پورتفولیو هستن. مشاوره‌های متفاوتی توسط این هیئت ارائه میشه که میتونه از استراتژی‌های کلی تا ارزش‌گذاری سهام باشه. هیئت مشاوره نسبت به هیئت‌مدیره کمی غیررسمی تره!

Annex Fund سرمایه ضمیمه

یکی از لغات و اصطلاحات استارتاپی هست که سرمایه‌های ضمیمه، سرمایه‌های کناری هستن که میتونن خزانه‌ای اضافه از پول و سرمایه برای تکمیل سرمایه‌های اصلی VC فراهم کنن.

شتاب‌دهنده استارتاپ Seed accelerator

این مرکز که به اختصار شتاب‌دهنده نیز نامیده می‌شود، از ابتدای کار استارتاپ یا حتی در مراحل پیشرفته‌تر مانند MVP یا به عبارتی Minimum Viable Product که استارتاپ در این مرحله دارای نمونه‌ی اولیه محصول (Demo) یا تعداد محدودی از آن است، کسب‌وکار نوپا را حمایت و تحت پوشش قرار می‌دهد. در اولین مرحله شتاب‌دهنده در مدت کوتاهی از میان ایده‌های گوناگون، ایده‌ی برگزیده را انتخاب کرده و برروی آن سرمایه‌گذاری می‌کند.

شتاب‌دهنده‌ها با ارائه خدمات مربی گری (Mentor-ship)، فضای کار اشتراکی، اصلاح طرح کسب‌وکار و گاه تأمین سرمایه اولیه برای یک شرکت نوپا، درصدی از مالکیت آن را در اختیار گرفته (معمولا بین ۵ الی ۴۵ درصد) و در مقابل به گردانندگان پروژه آموزش‌های لازم در مسیر ارزش آفرینی سریعتر و خدمات بهتر برای کسب موفقیت ارائه می‌دهند. لازم به ذکر است در بعضی از موارد شتاب‌دهتده‌ها در ازای خدمات خود، مبلغ یا سهمی از استارتاپ برداشت نمی‌کنند.

تک‌شاخ Unicorn

یونیکورن استارتاپ (Unicorn Startup) در لغت به معنای استارتاپ تک شاخ است. شاید عجیب به نظر برسد. آیلین لی یکی از سرمایه گذاران در سال 2013 میلادی بود که این نام را انتخاب کرد.

یونیکورن اسب تک شاخ  است  که از حیوانات افسانه ای می باشد. منظور استارتاپ‌هایی هستند که بسیار سریع رشد می کنند و ارزش آن ها مبلغی بیشتر از یک میلیارد دلار است. نمونه هایی که از این نوع استارتاپ ها می توان نام برد، اوبر Uber (مربوط کرایه تاکسی) پینترست (Pinterest )، دراپ باکس ( Dropbox) و …  هستند. در زیست‌بوم لغات و اصطلاحات استارتاپی این واژه به استارت‌آپ‌هایی اطلاق می‌شود که ارزشی بالای یک میلیارد دلار دارند. برای سرمایه‌گذاران، تک‌شاخ‌ها بهترین فرصت ممکن محسوب می‌شوند. عبارتی که همه آن‌ها را با شنیدن بسیار مشتاق می‌کند.

استارتاپ ویکند Startup weekend

یک رویداد آموزشی-تجربی (Experiential Education) در سراسر دنیاست که در ۳ روز متوالی (در انتهای هفته) برگزار می‌گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارتاپ، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک گردهم می‌آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده‌هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

این برنامه جهانی تا بحال بیش از یک هزار بار در بیش از ۴۸۰ شهر دنیا برگزار گردیده و شبکه پهناوری از مشتاقان کارآفرینی را پدید آورده است. در استارتاپ ویکند ایده‌های زیادی مطرح می‌شوند اما آنچه در این برنامه اهمیت فراوان دارد فقط سه چیز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا! این برنامه از ساعت ۶ بعدازظهر روز جمعه آغاز و تا ساعت ۹ شب روز یکشنبه ادامه دارد.

در این برنامه شرکت کنندگان (کمتر از ۱۰۰ نفر در ۱۰ تیم) همگی در یک فضای مشترک قرار می‌گیرند و با کمک مربیان خبره که از میان کارآفرینان موفق انتخاب می‌گردند ایده‌ها را به کسب‌وکار تبدیل می‌نمایند. در پایان برنامه، تیم‌ها پروژه‌های خود را به هیئتی از داوران که از میان جامعه سرمایه‌گذار و استادان دانشگاهی و کارآفرینان هستند، ارائه می‌نمایند. این رویداد در سطح جهانی توسط برندهای معتبری همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون و … حمایت تجاری می‌گردد.

لین استارتاپ (Lean Startup):

در لغت به معنای نوپای ناب است. اما در میان لغات و اصطلاحات استارتاپی به نحوه هدایت یک استارتاپ را به شما آموزش می دهد. یک متدولوژی مدرن، حرفه‌ای، محبوب و موفق کارآفرینی است. استارتاپ ناب سیستمی است برای ساخت یک کسب‌وکار یا محصول در موثرترین راه ممکن برای کاهش ریسک شکست. در این رویکرد برای راه‌اندازی کسب‌وکار و محصول همه ایده‌های محصول و کسب‌وکار فرضیاتی تلقی می‌شوند که باید با آزمایش‌کردن سریع در بازار اعتبارسنجی شوند.

این رویکرد بر آزمایش‌کردن علمی، بیرون دادن تکرارشدنی محصول و بازخورد مشتریان استوار است تا به یادگیری معتبر برسد. همانند رویه‌های مدیرت ناب، فلسفه استارتاپ ناب به دنبال حذف کارهای بی‌فایده و افزایش کارهای ارزش آفرین در طی فاز ساخت محصول است به گونه‌ای که استارتاپ‌ها بتوانند بدون نیاز به سرمایه‌گذاری کلان بیرونی، طرح‌های کسب‌وکار مفصل و محصولی بی‌نقص با شانس موفقیت بیشتر داشته باشند.

کمال در ساخت محصول، طرح‌های کسب‌وکار دراز مدت در یک بازار غیرقطعی یا ناشناخته، یا مفروضات اعتبارسنجی نشده همگی چیزهای هستند که به کاربرندگان استارتاپ ناب از آن‌ها پرهیز می‌کنند.


بیشتر بخوانید: مزایا و چالش های کار استارتاپی


خوشه تکنولوژیک/خوشه خلاقTech cluster/innovation community

این اصطلاح در لغات و اصطلاحات استارتاپی به معنای به گردآمدن قدرت‌های استارت‌آپی اشاره می‌کند. خوشه تکنولوژیک عبارتی است که به گروهی از شرکت‌های پر‌رونق اطلاق می‌شود که حول موضوعی مشترک کار می‌کنند. معروفترین یونیکورن‌ها عبارتند :  (eBay)، گوگل، پیکسار و فیسبوک

 شرکت‌های زایشیSpinouts

در فضای خلاقانه دانشگاهی، به شرکتی که در هسته خدمات خود تحقیقات دانشگاهی دارد شرکت‌ زایشی می‌گویند. برخلاف استارت‌آپ‌های معمولی، شرکت‌های زایشی، برای موفقیت بیشتر و به‌دست آوردن بازار به یک هم‌پیوستگی زیاد با جامعه آکادمیک نیاز دارند. درکل شانس موفقیت این شرکت‌ها بیشتر نیز است. نمونه بارز یک شرکت‌ زایشی، اوکسبوتیکا (Oxbotica) است؛ شرکتی که ریشه در دانشگاه آکسفورد دارد و روی نسل آینده خودروهای بدون سرنشین کار می‌کند.

سرمایه‌گذاری جسورانهVenture Capital

سرمایه‌گذاری جسورانه (یا به عبارتی خطرپذیر) در میان لغات و اصطلاحات استارتاپی ،عبارت است از تأمین سرمایه لازم برای شرکت‌ها و استارت‌‌آپ‌ها و کارآفرینانی که مستعد جهش و رشد ارزش هستند؛ البته این کار ریسک فراوانی دارد. سرمایه‌گذاران به دنبال کسب‌وکارهای برجسته رفته و پتانسیل کاری آن‌ها را افزایش می‌دهند. آن‌ها این کار را در ازای دریافت سهام مالی انجام می‌دهند. برای بسیاری از استارت‌آپ‌ها دریافت سرمایه‌گذاری جسورانه در مراحل اولیه کار، برای ادامه حیات آن‌ها ضروری است.

سرمایه‌گذاری صبورانهPatient Capital

برخلاف راه‌حل کوتاه‌مدت سرمایه‌گذاری جسورانه، سرمایه‌گذاری صبورانه در مورد دریافت و برگشت سرمایه مسیر بلندمدت را پیش می‌گیرد. این نوع از سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های زایشی، که نسبت به کسب‌وکارهای سنتی چرخه رشد طولانی‌تری دارند، بسیار ضروری است.

 سرمایه بذریSeed Funding:

سرمایه بذری نوعی حمایت مالی است که در همان ابتدای کار شرکت، روی ایده و برای رشد آن درنظر گرفته می‌شود. سرمایه‌گذاران بذری، از ارزشمندترین افراد حوزه کسب‌وکارهای نوپا هستند، تا جایی که به آن‌ها لقب «فرشته» داده‌اند.

 حالت چراغ‌خاموش Stealth Mode:

زمانی از این اصطلاح استفاده می‌شود که شرکت تصمیم دارد برخی از اطلاعات و جزییات فعالیت‌ها، به دست رقبا نرسد. در استارت‌آپ‌ها استفاده از این روش طبیعی است. از زمان تاسیس که همه چیز وضعیتی مبهم دارد گرفته تا مراحل بعدی کار استارت‌آپ این روش در زمان‌های ضروری به‌کار می‌رود.


بیشتر بخوانید: ۱۰ استارتاپ برتر اینترنت اشیا


طرح کسب و کارBusiness Plan:

نوشتن طرح کسب و کار برای استارت آپ ها به معنی رسم نقشه برای رسیدن به هدف است. برای رسیدن به هر هدفی داشتن یک نقشه که گام های ما برای رسیدن به هدف نهایی را مشخص می کنه بسیار ضروری است. Business Plan شامل تمام موارد مالی، سود و زیان ها، مجوزها، برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید و جزئیات دیگر است و اجباری، چون راه انداختن یک استارت آپ نیاز به سرمایه دارد و اگر بدنبال یک سرمایه گذار خارجی باشید بدون داشتن بیزینس پلن موفق نخواهید شد.

Mvp:

نسخه اولیه از ایده که می تواند به شکل ویدئو، اپ، سایت و … باشد. این نسخه باید بتواند دغدغه اصلی شکل دهی استارتاپ را بطور کامل مرتفع نماید.

Burn rate

از لغات و اصطلاحات استارتاپی بوده و مقدار وجه نقدی است که هر ماه در رابطه با سرمایه خود خرج می‌کنید. مبلغ سرمایه خود را بر مبنای Burn rate تقسیم کنید تا طول عمر شرکت شما تعیین شود (حداقل تا مرحله بعدی تامین مالی).

Exit strategy یا استراتژی خروج

روشی مورد تصور شما برای خروج سرمایه خود از کسب و کار. در واژگان و اصطلاحات استارتاپی، این روش دیگری برای فکر کردن در مورد برنامه‌های آینده شما برای شرکت است. خواه بخواهید آن را بفروشید، تملک کنید (یا استخدام کنید)، با شرکت دیگری ادغام شوید، به سهام عمومی بروید یا تجارت را کاملا منحل کنید. با داشتن این استراتژی، یک قدم به جلو می‌روید. استراتژی خروج از مهمترین اصطلاحات استارتاپی است.

Going public یا عمومی شدن

IPO یا عرضه اولیه عمومی را می‌گویند. در لغات و اصطلاحات استارتاپی ، این روش را باید راهی دیگر برای جکع آوری کمک مالی در نظر بگیرید. در این روش، سهام شرکت خود را برای خرید به مردم عرضه می‌کنید. این کار ممکن است ثروت خوبی برای شما به ارمغان بیاورد و در عین حال ممکن است هزینه‌هایی روی دست شما بگذارد. عرضه اولیه توسط بانک‌های سرمایه گذاری انجام شده و کسب و کار شما توسط تحلیل‌گران قیمت‌گذاری می‌شود.

Incubator:

از لغات و اصطلاحات استارتاپی کارآفرینی است و به گروه‌هایی گفته می‌شود که با راهنمایی و تخصیص بودجه، از کارآفرینان منتخب و/یا مشاغل آنها پشتیبانی می‌کنند و در مقابل بخشی از سهام را دریافت می‌کنند. این عبارت در دنیای کسب‌وکار به مراکزی اشاره می‌کند که در آن‌ها افرادی به کارآفرینان فضاهای امنی که در آن‌ها امکان رشد هست را معرفی می‌کنند و همچنین تا زمانی که سر پای خودشان بمانند. به آن‌ها کمک و توانایی آن‌ها را بررسی می‌کنند. در دنیای فناوری، این اصطلاح به یک کسب‌وکار پررونق اشاره می‌کند که طی آن از یک کارآفرین حمایت می‌کنند. 

Nondisclosure agreement (NDA) یا توافقنامه عدم افشا

در لغات و اصطلاحات استارتاپی به معنای یک سند حقوقی که از اسرار یک شرکت نوپا محافظت کرده و کارمندان را مسئول پرداخت خسارت برای درز احتمالی اطلاعات آنها می‌داند. از این مدرک می‌توان برای محافظت از مواردی مانند کد اختصاصی، فرمول‌ها یا اطلاعات مشتری استفاده کرد. این توافق می‌تواند یک طرفه یا دو طرفه باشد. در فرهنگ اصطلاحات کارآفرینی این توافقنامه جایگاه مهمی دارد.


 بیشتر بخوانید: سرمایه گذاری استارتاپی چیست؟


Pivot

این اصطلاح استارتاپی کاربرد فراوانی داشته و در بسیاری مواقع، راه نجات کسب و کار از شکست است. تصحیح دوره برای استارتاپ‌ها بر اساس یافته‌های به دست آمده از آزمایش‌ها و تجزیه و تحلیل کاربر را می‌گویند.

نرخ ریزش (Churn rate) :

درصدی از مشترکان یک سرویس که بعد از یک زمان معین اشتراک خود را ادامه نمی‌دهند.

نرخ کلیک (Click Through Rate) :

معیار سنجش کمپین‌های آنلاین که نشان می‌دهد در ازای نمایش صفحه، آگهی و ایمیل چه تعداد کلیک انجام شده‌است.

هزینه جذب مشتری (Customer Acquisition Cost) :

میزان هزینه لازم برای بازاریابی، فروش و … تا بتوان مشتریان جدیدی را جذب استارتاپ کرد.

مدیریت ارتباط با مشتری (Customer Relationship Management) :

به معنای ایجاد روابط ارزشمند و تلاش برای توسعه، حفظ و بهینه‌سازی آن به صورت دوطرفه بین مشتریان و استارتاپ می‌باشد.

پذیرندگان آغازین (Early Adopters) :

اشخاصی (حقیقی یا حقوقی) که مشتریان اولیه محسوب می‌شوند و زودتر از دیگران از یک محصول یا تکنولوژی استفاده می‌کنند. آن‌ها با استفاده از محصول به شما بازخورد می‌دهند و این باعث می‌شود تا نقایص محصول را بهبود دهید، در هزینه و وقت شما صرفه‌جویی می‌شود و نفوذ شما در بازار افزایش می‌یابد.

ارزش پیشنهادی (Value Proposition) :

ارزش پیشنهادی بیانگر مزایای محصول و یا خدمات یک شرکت نسبت به شرکت‌های رقیب در زمینه‌های مختلف از قبیل: قیمت، کاهش هزینه، کاهش ریسک و … می‌باشد.


 بیشتر بخوانید: نحوه تامین مالی استارتاپ کدامند؟!


Vesting

برنامه‌ای که بر اساس آن، موسسان و کارمندان باید تا پیش از دریافت سهم کامل سهام خود در شرکت باقی بمانند. به عنوان مثال، اگر یک برنامه پنج ساله واگذاری داشته باشید، ممکن است به ۰٪ در سال اول، ۲۵٪ در سال دوم، ۵۰٪ در سال سوم، ۷۵٪ در سال چهارم و ۱۰۰٪ در سال پنجم دسترسی داشته باشید. این برنامه به وفاداری کارکنان کمک کرده و شرکت را برای مدتی مشخص در کنار هم نگه می‌دارد.

Deck

یک فایل پاورپوینت با ۱۰ اسلاید که به طور مختصر و جذاب تمام جنبه‌های تجارت شما را نشان می‌دهد. یک قالب استاندارد و زیبا برای ساخت این فایل وجود دارد.

 

 

 

  • استارتاپاستارتاپ برتراستارتاپ سودده و موفقتدینارلغات و اصطلاحات استارتاپی

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[7,31],"post__not_in":[501718],"posts_per_page":4,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":false,"post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_4","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":"","box_layout":"none","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_4","post_status":"publish"}

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

پلتفرم Zoom

پلتفرم Zoom ؛ بهترین راه معاشرت مجازی

استارتاپ توسعه اپلیکیشن موبایل

۱۰ استارتاپ برتر توسعه اپلیکیشن موبایل

استارتاپ ByteDance ارزشمندترین در جهان !

2 دیدگاه ها

  1. پینگ بک افزایش تمایل سرمایه سرمایه گذاران استارتاپ‌ها به Climate tech - مجله اینترنتی تدینار
  2. پینگ بک هر آنچه از گوگل درایو باید بدانیم ! - مجله اینترنتی تدینار

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

{"number":"10","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":true,"meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio75","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۲

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۱

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

راه اندازی استارتاپ
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۱

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

پلتفرم آموزش آنلاین
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۰

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۹

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۸

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۵

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۴

پنج فناوری در آینده متاورس و اهمیت آن

استارتاپ Airbnb
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۳

استارتاپ Airbnb چیست

کسب و کار ها در متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۲

کسب و کار ها در متاورس چگونه قدم بردارند؟

درباره تدینار

تدینار یک پلتفرم سه گانه است. اول اینکه شما می توانید رویدادها ، جلسات و کلاس های آنلاین خود را با قیمت گذاری مشخص و حتی به صورت اختصاصی برای گروه خاص و یا بصورت رایگان با پایداری و امنیت بالا برگذار کنید. دوم اینکه شما می توانید یک سامانه یکپارچه مدیرت یادگیری یا همان LMS با امکاناتی بی نظیر داشته باشید. سوم اینکه همچنین یک سامانه خرید و فروش دوره های آنلاین غیرهمزمان و آفلاین با ویژگی های خاص با قابلیت اتصال به رویدادهای آنلاین همزمان و آزمون ها با عددگذاری های خاص و ویژه خواهید داشت.

دانش استارتاپی

{"number":"3","cats":"%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه اندازی استارتاپ

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

استارتاپ Airbnb

استارتاپ Airbnb چیست

+TED

{"number":"3","cats":"ted","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

متاورس

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

یادگیری نوین

{"number":"3","cats":"%db%8c%d8%a7%d8%af%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%86%d9%88%db%8c%d9%86","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
پلتفرم آموزش آنلاین

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

پلتفرم Zoom

پلتفرم Zoom ؛ بهترین راه معاشرت مجازی

© تمامی حقوق وب سایت متعلق به تدینار بوده و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد | طراحی و توسعه آرتانا
#