مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

#
  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ

مجله اینترنتی تدینارمجله اینترنتی پلتفرم آموزش آنلاین تدینار مجله اینترنتی تدینار

  • +TED
  • یادگیری نوین
  • مهارت افزایی
  • دانش استارتاپی
  • بوت کمپ
  • صفحه خانگی
  • >
  • دانش استارتاپی
  • >
  • درک بهتر از دانش استارتاپی

درک بهتر از دانش استارتاپی

  • دانش استارتاپی
  • خبرگذاری تدینار
  • ۱۳۴ بازدید
  • بدون دیدگاه
دانش استارتاپی

استارتاپ‌ها  مانند اکسیژن، به بخش مهمی از زندگی و تلاش انسان تبدیل شده‌اند. امروز به هر بخش یا تلاش انسانی که روی می آوریم، مطمئناً یک استارتاپ در آنجا پیدا می کنیم. استارتاپ‌ها عمدتاً به دلیل استفاده از فناوری برای ایجاد راه‌حل‌های قابل دوام شناخته می‌شوند که در مقایسه با همتایان سنتی خود، استفاده و مسیریابی آسان‌تر، مقرون‌به‌صرفه‌تر و متمرکز بر کاربر هستند. کسب دانش استارتاپی به شما کمک می‌کند تا بهتر بتوانید با سایر استارتاپ‌ها ارتباط برقرار کنید.

 

یک استارتاپ یا یک شرکت نوپا معمولاً یک کسب و کار مشخص است که با یک تیم کوچک کار می کند و با دو هدف اصلی روبرو شدن با یک چالش خاص و رشد سریع کار می کند. این می تواند متعلق به یک حزب مستقل یا یک گروه باشد. این شرکت ها برای عملیات و خدمات خود به مشتریان و/یا مشتریان خود به شدت به فناوری متکی هستند.

آنها بر اساس ایده هایی هستند که با هدف تأثیرگذاری بر یک جامعه و یا حتی جهان به طور کلی است. آنها همچنین معمولاً با یک استراتژی خروج در ذهن ساخته می شوند و در یک چشم انداز میان مدت مبتنی هستند. شناخته شده است که استارت‌آپ‌ها چالش‌ها، حوزه‌ها و بخش‌های نادیده گرفته شده را هدف قرار می‌دهند. در واقع، اینها همان چیزی است که کسب و کار آنها بر اساس آن ساخته شده است. استفاده از فرصت هایی که توسط سیستم های سنتی نادیده گرفته شده است

دانش استارتاپی

دانش استارتاپی در تامین مالی:

منابع مالی:

در دانش استارتاپی تامین مالی صرفاً به معنای جمع آوری پول برای فعالیت استارتاپ است. همچنین می تواند به پول جمع آوری شده برای فعالیت یک استارتاپ اشاره می‌کند.

همانطور که قبلاً توضیح داده شد استارت آپ ها سرمایه بر هستند. برای راه اندازی یک استارتاپ و ادامه فعالیت آن به پول نیاز است. این پول مورد نظر و فرآیند کسب آن به عنوان فاندینگ شناخته می شود. تامین مالی می تواند به روش های مختلفی انجام شود. می تواند از اعتبار شخصی بنیانگذاران یا سرمایه گذارانی که به دنبال تأثیرگذاری فعال بر نتیجه سرمایه گذاری خود هستند، ارائه شود.

دوره های تامین مالی/تامین مالی:

استارتاپ‌ها معمولاً بسته به حجم سرمایه‌ای که برای ادامه کسب‌وکارشان نیاز دارند یا اهدافی که امیدوارند به آن برسند، منابع مالی را در مراحل مختلف دریافت می‌کنند. مراحلی که در آن صندوق از سرمایه گذاران دریافت می شود، به عنوان تامین مالی یا دور تامین مالی شناخته می شود. در دانش استارتاپی ، مراحل تامین مالی شامل دور قبل از تخم گذاری، دور بذر، سری A، B، C و غیره، دور می باشد.

 بوت استرپینگ:

گاهی اوقات، استارتاپ ها ممکن است آماده نباشند دریافت منابع مالی خارجی از سرمایه گذاران با این حال، آنها هنوز برای اجرا به پول نیاز دارند. این وجوه معمولاً توسط بنیانگذار(های) استارتاپ  و درآمد عملیاتی ایجاد شده توسط  استارتاپ تامین می شود. از این به عنوان bootstrapping یاد می شود. به گفته اینوستوپدیا، گفته می‌شود فردی زمانی که تلاش می‌کند شرکتی را از طریق منابع مالی شخصی یا درآمدهای عملیاتی شرکت جدید تأسیس کند، راه‌اندازی می‌کند.

بنابراین، بوت استرپینگ به حفظ یک استارتاپ از منابع شخصی یا درآمد حاصل از استارتاپ بدون کمک سرمایه‌گذار خارجی اشاره دارد.

تامین مالی پل

تامین مالی پل نوعی تامین مالی یا دور تامین مالی است. بر خلاف سایر انواع دور تامین مالی، تامین مالی پل شکل اصلی تامین مالی نیست. معمولاً یک نوع “موقت” تامین مالی است که برای جمع آوری بودجه بیشتر انجام می شود تا به استارتاپ ها کمک کند موقعیت کوتاه مدت خود را مستحکم کنند. آنها معمولاً از شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر و بانک ها به صورت وام یا سرمایه گذاری سهام دریافت می شوند.

 عرضه اولیه عمومی:

حتماً قبلاً نام «IPO» یا عبارت «اولین بازار» را شنیده‌اید، اما واقعاً به چه معنا هستند و چگونه با استارتاپ‌ها ارتباط دارند؟ در دانش استارتاپی ، عرضه اولیه عمومی به فرآیند ارائه سهام به عموم اشاره دارد که به استارتاپی که شروع به کار می کند اجازه می دهد سرمایه جمع آوری کند. همچنین این انتقال از یک شرکت خصوصی به یک شرکت سهامی عام است. قبل از IPO، یک شرکت استارت آپی وضعیت «خصوصی» را دارد. به گزارش اینوستوپدیا، عرضه اولیه عمومی (IPO) به فرآیند عرضه سهام یک شرکت خصوصی به عموم در انتشار سهام جدید اشاره دارد.


راهکارهایی برای یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون

سرمایه گذار:

در دانش استارتاپی ، یک سرمایه گذار بودجه مورد نیاز استارتاپ را برای راه اندازی کسب و کار خود یا دستیابی به اهداف معین فراهم می کند. سرمایه گذاران به دنبال سود مالی از سرمایه گذاری به یک استارتاپ هستند. دلیل سرمایه گذاری توسط سرمایه گذاران برای سرمایه گذاران خاص است، اما کسب بازده مالی هسته سرمایه گذاری آنها است.

انواع سرمایه گذاری

ما دو نوع سرمایه گذار داریم :سرمایه گذاران فرشته و سرمایه گذاران خطرپذیر

  •  یک سرمایه‌گذار فرشته یک سرمایه‌گذار فردی است در حالی که سرمایه‌گذاران خطرپذیر، نهادها یا شرکت‌هایی هستند که کسب‌وکار تأمین منابع مالی را با هدف کسب بازده انجام می‌دهند. موسس یک استارتاپ می تواند تصمیم بگیرد که در استارتاپ خود سرمایه گذار باشد. این راه‌اندازی نیست، آن‌ها مانند هر سرمایه‌گذار دیگری سرمایه‌ای را در اختیار استارت‌آپ خود قرار می‌دهند و امیدوارند که بازده مالی داشته باشند.
  • سرمایه خطرپذیر به گفته Investopedia، سرمایه گذاری خطرپذیر (به اختصار VC) شکلی از سهام خصوصی و نوعی تامین مالی است که سرمایه گذاران به شرکت های نوپا و کسب و کارهای کوچکی که تصور می شود پتانسیل رشد بلندمدت دارند، ارائه می کنند. آنها توسط شرکت های سرمایه گذاری، بانک های سرمایه گذاری و سایر موسسات مالی ارائه می شوند.

تامین مالی بدهی و حقوق صاحبان سهام دارارن استارتاپ‌ها می‌توانند تصمیم بگیرند که پول خود را از طریق بدهی یا سهام جمع‌آوری کنند، اما این به چه معناست؟ تامین مالی از طریق بدهی به این معناست که یک استارتاپ  از یک بانک سرمایه گذاری یا شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر برای تقویت عملیات خود پول قرض می کند.

از سوی دیگر تامین مالی سهام به این معناست که استارتاپ بخشی از سهام خود را به تامین کننده بودجه مورد نیاز خود می فروشد. حقوق صاحبان سهام به معنای ارزشی است که در صورت انحلال تمام دارایی ها و پرداخت تمام بدهی های شرکت، که اساساً مالکیت باقی مانده از یک استارت آپ است، به سهامداران یک شرکت بازگردانده می شود.  قرارداد SPAC  اصطلاح “SPAC” مخفف شرکت خرید با هدف ویژه است. این نوع شرکت فعالیت تجاری ندارد و صرفاً با هدف افزایش سرمایه از طریق عرضه اولیه یا به منظور تحصیل یا ادغام با شرکت دیگری وجود دارد.


هنر خرید و فروش استارتاپی، را در مجله اینترنتی تدینار بخوانید
  • استارتاپاستارتاپ برتراستارتاپ سودده و موفقتدیناردانش استارتاپی

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[7],"post__not_in":[501795],"posts_per_page":4,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":false,"post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_4","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":"","box_layout":"none","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_4","post_status":"publish"}
راه اندازی استارتاپ

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

کمپانی اپل

سرگذشت کمپانی اپل؛ هر آنچه گذشت

چگونه صاحب استارت آپ موفق در کشوری پیشرفته شویم

خرید و فروش استارتاپی

هنر خرید و فروش استارتاپی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار

{"number":"10","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":true,"meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"reza_thumbnail","ratio":"rd-ratio75","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۲

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۴-۰۱

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

راه اندازی استارتاپ
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۱

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

پلتفرم آموزش آنلاین
  • ۱۴۰۱-۰۳-۳۰

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۹

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۸

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۵

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۴

پنج فناوری در آینده متاورس و اهمیت آن

استارتاپ Airbnb
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۳

استارتاپ Airbnb چیست

کسب و کار ها در متاورس
  • ۱۴۰۱-۰۳-۲۲

کسب و کار ها در متاورس چگونه قدم بردارند؟

درباره تدینار

تدینار یک پلتفرم سه گانه است. اول اینکه شما می توانید رویدادها ، جلسات و کلاس های آنلاین خود را با قیمت گذاری مشخص و حتی به صورت اختصاصی برای گروه خاص و یا بصورت رایگان با پایداری و امنیت بالا برگذار کنید. دوم اینکه شما می توانید یک سامانه یکپارچه مدیرت یادگیری یا همان LMS با امکاناتی بی نظیر داشته باشید. سوم اینکه همچنین یک سامانه خرید و فروش دوره های آنلاین غیرهمزمان و آفلاین با ویژگی های خاص با قابلیت اتصال به رویدادهای آنلاین همزمان و آزمون ها با عددگذاری های خاص و ویژه خواهید داشت.

دانش استارتاپی

{"number":"3","cats":"%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
راه اندازی استارتاپ

۷ نکته که قبل از راه اندازی استارتاپ خود باید بدانید

داستان مایکروسافت از شروع تا پایان

استارتاپ Airbnb

استارتاپ Airbnb چیست

+TED

{"number":"3","cats":"ted","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
متاورس

آینده اقتصاد دیجیتال در “متاورس” و “وب۳” نهفته است

دنیای متاورس

کاهش بی‌سابقه زمین‌های دنیای متاورس

متاورس

۱۰ حقیقت جالب در مورد متاورس

یادگیری نوین

{"number":"3","cats":"%db%8c%d8%a7%d8%af%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%d9%86%d9%88%db%8c%d9%86","orderby":"","post_title":1,"title":false,"excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":"","meta_date":"","meta_view":"","meta_comments":""},"list_layout":"list_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"full","ratio":"rd-ratio-auto","image_width":"","box_layout":"","caption_layout":"","key":"widget_blog_list","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}
پلتفرم آموزش آنلاین

۱۰ بهترین پلتفرم آموزش آنلاین در سال ۲۰۲۲ برای شروع سریع شغلی

بهینه سازی موتور جستجو (SEO) خود را بهبود ببخشید

پلتفرم Zoom

پلتفرم Zoom ؛ بهترین راه معاشرت مجازی

© تمامی حقوق وب سایت متعلق به تدینار بوده و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد | طراحی و توسعه آرتانا
#